substitute book cover

Ewolucja rynku mięsnego i jej wpływ na proces transmisji cen

Seremak-Bulge, Jadwiga, Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej

Year of publication: 2007.

Ceny, Ekonomika przemysłu, Mięso, Przemysł mięsny, Polska, 1901-2000, 1989-2000, 2001-

Author
Seremak-Bulge, Jadwiga
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Title
Ewolucja rynku mięsnego i jej wpływ na proces transmisji cen
ISBN
978-83-60798-18-8 : bezpł.
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy,
Year of publication
2007.
Volume
244, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; nr 73
UDC
338.43(438)
637.5
338.5(438)
Object passwords
Ceny
Ekonomika przemysłu
Mięso
Przemysł mięsny
Polska
1901-2000
1989-2000
2001-
020
%a 9788360798188
080
%a 338.43(438)
080
%a 637.5
080
%a 338.5(438)
245
%a Ewolucja rynku mięsnego i jej wpływ na proces transmisji cen /
260
%a Warszawa : %b Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, %c 2007.
300
%a 244, [2] s. : %b il. (gł. kolor.) ; %c 24 cm.
490
%a Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; %v nr 73
648
%a 1901-2000
648
%a 1989-2000
648
%a 2001-
650
%a Ceny
650
%a Ekonomika przemysłu
650
%a Mięso
650
%a Przemysł mięsny
651
%a Polska
700
%a Seremak-Bulge, Jadwiga
710
%a Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
920
%a 978-83-60798-18-8 : bezpł.